Този сайт използва бисквитки. Прочети повече...

prakticheski seminar nashata promyana

Практически семинар „Нашата промяна“
137 СОУ – МЕНТОР В ИНОВАЦИИТЕ И УЧИЛИЩЕ С ВИЗИЯ ЗА БЪДЕЩЕТО

137 СОУ „Ангел Кънчев“ е едно от водещите училища в район "Люлин" - гр. София. От 2008-2009 учебна година учители от училището започват използването на българския електронен образователен продукт Envision, а след него – и на софтуеъра за преподаване на математика Jumpido. 137 СОУ е сред 187-те училища в света - ментор в иновациите по програмата на Microsoft corporation "Иновативни училища". То е член на Aсициацията на UNESCO училищата, участващи в програмата за международно сътрудничество и качествено образование, на Асоциацията на Кеймбридж училищата и базово училище на Софийския университет. Екипът на училището има богат опит във внедряването на проектно базираното обучение в класната стая и взима участие в различни програми като Коменски, Partners in learning, Microsoft Innovative Schools program, Junior Achievement, еTwinning и Partnership for Change.

По време на семинара екипът на 137 СОУ ще покаже практически уроци с интерактивни методи. Учители от училището ще разкажат опита си в преподаването със съвременни обучителни техники, в неформалното образование и в проектно базирано обучение.

Патрон на практическия семинар е Гергана Паси, дигитален шампион на България и председател на Дигитална национална коалиция.

Кога и къде: 1 юни 2015 / 137 СОУ „Ангел Кънчев“, бул. Европа 135

 ПРОГРАМА на семинара

prakticheski seminar nashata promyana programa

През учебната 2016/2017 година, езиков и изпитен център АВО предлага курс по английски език за всички ученици от 1-ви до 6-ти клас, който ще се провежда в 137 СУ „Ангел Кънчев“ Повече>>

AvoBell obyava 2015

Нашите партньори

Партньор на 137 СОУ Партньор на 137 СОУ Партньор на 137 СОУ Партньор на 137 СОУ Партньор на 137 СОУ Партньор на 137 СОУ Партньор на 137 СОУ

ucha se

Нагоре