Този сайт използва бисквитки. Прочети повече...

На 26 септември 2017 г. в конферентната зала на хотел „Ренесанс“се проведе Национална конференция в рамките на проект CL@SS : „Развитие на социални компетенции в средното училище“ .

Проектът се реализира в партньорство между:

 • Национална школа по мениджмънт – България
  137 СУ "Ангел Кънчев" – България
  Колеж по икономика – Румъния
  Младежки център Словения
  Браншова организация на професионалните средни училища – Турция
  Обучителна и консултантска организация Чехия

Събитието бе уважено от страна на РУО – София- град, в лицето на госпожа Ваня Кастрева, представители на МОН, на Дирекция образование към Столична община, на Синдиката на българските учители, на образователен сайт „Уча се“, както и от учители от различни столични училища.

 

Присъстващите на събитието имаха шанса да се запознаят с различни иновативни методи за развитие на ключово важни социални умения като ефективна комуникация, решаване на проблеми, събиране и управление на информация, предприемачество и сътрудничество. Различните дейности по изпълнението на този проект са насочени към създаване на нов модел на преподаване, който да стимулира креативността и на учениците, и на учителите.

Още с встъпителните си думи господин Владимир Миков – директор на 137 СУ, привлече вниманието на присъстващите с атрактивната игра „Топката на знанието“ и с умението си да провокира към участие домакините и гостите на събитието. Последваха различни игри, в които се редуваха динамиката на действията с поемането на различни, интригуващи за участниците, роли и задачи, благодарение на които те видяха в нова светлина ролята на учителя в процеса на обучение.

class 2017 1

 

class 2017 2  class 2017 3  class 2017 4

 

class 2017 5  class 2017 6  class 2017 7

 

През учебната 2016/2017 година, езиков и изпитен център АВО предлага курс по английски език за всички ученици от 1-ви до 6-ти клас, който ще се провежда в 137 СУ „Ангел Кънчев“ Повече>>

AvoBell obyava 2015

Нашите партньори

Партньор на 137 СОУ Партньор на 137 СОУ Партньор на 137 СОУ Партньор на 137 СОУ Партньор на 137 СОУ Партньор на 137 СОУ Партньор на 137 СОУ

ucha se

Нагоре