Този сайт използва бисквитки. Прочети повече...

Впечатленията на учениците Лъчезар Иванов и Симона Петрова, финалисти в Лидерската академия - заключителен етап "Дай старт на успеха":

"Дай старт на успеха променя желанията на ученици всяка година. Помагайки им да се развият в желана от тях свера, позволява им да намерят нови приятели и да застанат за един ден като мениджъри в дадена фирма.
Тази година и аз имах тази възможност да участвам. Запознах се и опознах много млади и талантливи хора на моята възраст, още незнаещи накъде да тръгнат след като завършат училище.

 

Всеки един от нас не знаеше какво иска. Когато влязохме там бяхме непознати, но след тези 3 дни в Coca Cola ние станахме много близки и си помагахме. Събра ни едно нещо там и това беше желание, желание за развитие и стабилно бъдеще.

Това беше едно страхотно приключение!"

dai start na uspeha 2017

Предстоящи събития

esafety label 137high school

icon instagram   icon fb

През учебната 2016/2017 година, езиков и изпитен център АВО предлага курс по английски език за всички ученици от 1-ви до 6-ти клас, който ще се провежда в 137 СУ „Ангел Кънчев“ Повече>>

AvoBell obyava 2015

Нашите партньори

Партньор на 137 СОУ Партньор на 137 СОУ Партньор на 137 СОУ Партньор на 137 СОУ Партньор на 137 СОУ Партньор на 137 СОУ Партньор на 137 СОУ

ucha se

Нагоре