Този сайт използва бисквитки. Прочети повече...

den na zemyata1

Учениците от 1Г клас под ръководството на техните учители – Поли Рангелова и Цецка Обретенова, участваха в различни инициативи в чест на Международния Ден на Земята – 22 април. На 19 април заедно с родителите те засадиха в училищния двор 18 дървета и храсти, сред които – череша, ябълка, леска, люляк, туя, хибискус, магнолия и др.

Благодарим на всички родители, които се включиха! Със своите действия те дадоха чудесен пример на децата за внимателно и грижовно отношение към природата.
Първокласниците всеки петък почистват от боклуци училищния двор. Майката на Йордан Стоянов подари на децата фланелки с надпис „Знайковци“ – така, както те се нарекоха още от първия учебен ден. Родителите подпомагат инициативата, като снабдяват децата с ръкавици за еднократна употреба.

В часовете по занимания по интереси децата рисуваха и оцветяваха картинки по темата. В часовете по околен свят разговаряха за природата и нейното опазване, за растенията, условията за тяхното порастване и устройството им.  

Специални благодарности изказваме на Дивна и нейните родители. С много търпение и усърдие те събраха 27 кг капачки и от името на нашето училище участваха в кампанията на Екопартнерс България „Капачки за по-добро бъдеще“.

Благодарим и на дядото на Елеонора Чалъкова, който ни измайстори две дървени кошчета. Те ще бъдат поставени на такива места в училищния двор, където наблизо няма кошчета за боклук.

den na zemyata2

 

den na zemyata3

den na zemyata4

den na zemyata5

den na zemyata6

Предстоящи събития

esafety label 137high school

icon instagram   icon fb

През учебната 2016/2017 година, езиков и изпитен център АВО предлага курс по английски език за всички ученици от 1-ви до 6-ти клас, който ще се провежда в 137 СУ „Ангел Кънчев“ Повече>>

AvoBell obyava 2015

Нашите партньори

Партньор на 137 СОУ Партньор на 137 СОУ Партньор на 137 СОУ Партньор на 137 СОУ Партньор на 137 СОУ Партньор на 137 СОУ Партньор на 137 СОУ

ucha se

Нагоре