Този сайт използва бисквитки. Прочети повече...

logo project obrazovanie utre

В 137 СУ „Ангел Кънчев" има 7 сформирани клуба за допълнителни занимания по ключови дигитални умения – базови с общо 142 деца от 2 до 11 клас. Обучението е част от дейностите по Проект BG05M2OP001-2.012-0001 „Образование за утрешния ден“, финансиран от Оперативна програма „Наука и образование за интелигентен растеж“ 2014-2020“.

В училището беше монтиран нов интерактивен дисплей. Устройството е част от оборудването, което получихме от МОН по Проект BG05M2OP001-2.012-0001 „Образование за утрешния ден“, финансиран от Оперативна програма „Наука и образование за интелигентен растеж“ 2014-2020“.
Интерактивният дисплей осигурява иновативна среда за обучение, създава нови възможности за образованието и предизвиква голям интерес от страна на учениците.

Информация за проекта: https://mon.bg/bg/100725

Заповед за утвърждаване на указанията

eTwinning проектът „Wonderland“, в който участваха учениците от 3а клас през изминалата учебна година, е отличен като победител в големите европейски eTwinning награди в категория 7-11 години. За призовите места в 4 възрастови и в 7 специални категории се бориха 932 международни проекта.

Автор на проекта е Ирена Райкова, старши учител в 137 СУ „Ангел Кънчев“ и eTwinning посланик. Партньори: Рангел Панталеев (СУ „Св.Иван Рилски“, София); Чира Серио (Италия) и Рената Вечеркова (Чехия). В края на декември, 2019 г., по време на националната церемония за награждаване на eTwinning проекти, Wonderland получи наградата "Най-добър международен eTwinning проект".

Повече за проекта може да прочетете тук:

Неусетно се изнизаха петте работни дни в партньорското училище „Джовани Пасколи” в Сан Джовани Ротондо, Италия. Ученици от 4 „г” клас с много ентусиазъм се включиха в различни дейности: *изследване и обобщаване на резултати по тема „Здравословни български храни”; *представяне на резултатите във видеа, споделени на страницата на проекта; *включване в съвместни игрови ситуации, свързани с разучаване на игри от миналия век; *активно участие в кулинарни ателиета за направа на домашни сладки и различни видове паста; *разучаване на народни танци на партньорите и най-вече италианска тарантела; *интерактивно опознаване на основни моменти от италианската история и култура; *активно използване на знанията по английски език и обогатяване на речника с нови думи в неочаквани речеви ситуации; *прилагане на умения за бърза и правилна реакция при екстремна ситуация, свързана с промяна в плана на полетите; *развиване на умения за екипна работа и овладяване на емоциите; *развиване на умения за самоизява; *създаване на нови приятелства. Със своето участие Алекс, Бранимир, Мария и Мартин станаха любимци на включилите се в тази мобилност. В много снимки, с много усмивки са запечатани техните преживявания.

Светлана Драганова - начален учител

italy1

italy2

italy3

italy4

italy5

Страница 1 от 9

През учебната 2016/2017 година, езиков и изпитен център АВО предлага курс по английски език за всички ученици от 1-ви до 6-ти клас, който ще се провежда в 137 СУ „Ангел Кънчев“ Повече>>

AvoBell obyava 2015

Нашите партньори

Партньор на 137 СОУ Партньор на 137 СОУ Партньор на 137 СОУ Партньор на 137 СОУ Партньор на 137 СОУ Партньор на 137 СОУ Партньор на 137 СОУ

ucha se

Нагоре