Този сайт използва бисквитки. Прочети повече...

В Деня на усмивката 6-ти октомври учениците от 2Г клас бяха приятно изненадани от милата покана, която им отправи г-жа Бонка Петрова - преподавател по английски език в нашето училище. Тя им предложи заедно с нейните ученици от 8В клас да отпразнуват Деня на усмивката.

Двата класа излязоха навън в училищния двор. Госпожа Петрова раздаде на второкласниците цветни тебешири, а те нарисуваха усмихнати лица на асфалта. След това заедно с осмокласниците застанаха в кръг и образуваха усмихнато лице.

Накрая няколко какички направиха снимки от втория етаж на училището. Чудесната инициатива завърши с фотосесии, които големите ученици направиха на малките. Всички останаха много доволни.

Клип:

den na usmivkata 2018

Предстоящи събития

esafety label 137high school

icon instagram   icon fb

През учебната 2016/2017 година, езиков и изпитен център АВО предлага курс по английски език за всички ученици от 1-ви до 6-ти клас, който ще се провежда в 137 СУ „Ангел Кънчев“ Повече>>

AvoBell obyava 2015

Нашите партньори

Партньор на 137 СОУ Партньор на 137 СОУ Партньор на 137 СОУ Партньор на 137 СОУ Партньор на 137 СОУ Партньор на 137 СОУ Партньор на 137 СОУ

ucha se

Нагоре